Oudercommissie

Doelstelling
De belangen, van de kinderen en de ouders van Kinderopvang Dol-Fijn, zo goed mogelijk te behartigen en de ouders te vertegenwoordigen. De opvang, daar waar nodig, door meedenken (adviseren) en meedoen te optimaliseren.

Prakijk
In de praktijk betekent dit dat we als Oudercommissie onze ogen en oren open houden als we zelf Dol-Fijn binnen wandelen, als we andere ouders ontmoeten en in de contacten met de leidsters en eigenaresse Willemijn.

We vergaderen 4 maal per jaar over van alles en nog wat. Van een GGD Inspectierapport tot het knutselen van sinterklaasverpakkingen aan toe. We vinden het als Oudercommissie prettig dat Willemijn aanwezig is tijdens de vergaderingen, daardoor ontstaat de mogelijkheid tot direct overleg en snel besluiten nemen.

Daarnaast helpen wij bij allerlei (jaarlijkse) evenementen zoals sinterklaas, kerst, Dol-Fijn-dag en uitjes met de kinderen.

De Oudercommissie van Dol-Fijn is aangesloten bij BOINK (Belangenvereniging Ouders In de Kinderopvang), klik hier voor de website van BOINK

Wie zijn wij?
Hilde Leenderts, moeder van Yinthe

Marianne Couwenberg, moeder van Minthe, Lano en Jent

Manouk vd Brand, moeder van Tess


Hoe bereik je ons?
Heb je idee├źn, vragen of opmerkingen, spreek ons even aan.
Natuurlijk mag het ook via info@dol-fijn.net.